Gooiland hét hotel voor uw weekendje Amsterdam

Wil je graag een weekendje optimaal genieten van een bruisende stad als Amsterdam, maar ook de mogelijkheid hebben om je even heerlijk terug te trekken en te ontspannen? Dan moet je bij Gooiland Hotel, het hotel in de buurt van Amsterdam zijn.

 

Op nog geen 20 minuten van onze bruisende hoofdstad Amsterdam, bevindt zich Gooiland Hotel te Hilversum. Vanuit dit onlangs gerenoveerde hotel ben je dus binnen een mum van tijd in hartje Amsterdam. Door de gunstige ligging op loopafstand van het treinstation Hilversum, is Amsterdam ook in nog geen 20 minuten te bereiken met het openbaar vervoer. Ideaal dus wanneer je overdag wilt genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, maar ‘s avonds liever de rust opzoekt van een historische mediastad als Hilversum.

 

In Gooiland Hotel verblijf je omgeven door oer-hollandse merken in het eerste Dutch Brand Hotel van Nederland. Zo zul je echte Hollandse merken als Auping, Brabantia, Phillips, Hema en nog veel meer terug vinden in het hotel.

 

In dit eerste Dutch Brand Hotel van Nederland, kun je optimaal ontspannen na een heerlijke dagje slenteren door Amsterdam. Kom lekker tot rust in het ligbad in de suite, voorzien van een groene plantenwand of ontspan heerlijk op het onlangs gerenoveerde dakterras.

 

Naast dat je vanuit Gooiland Hotel snel cultuur kunt snuiven in Amsterdam, mag je ook zeker de Mediastad zelf niet overslaan. In het historische Hilversum, begon ongeveer 100 jaar geleden de eerste radio uitzendingen. Inmiddels is het uitgegroeid tot dé mediastad van ons land. Je zult er alle grote commerciële en publieke televisie en radio omroepen op één plek vinden. Wanneer je een bezoek brengt aan het prachtige Beeld en Geluid Museum ontdek je alle ins en outs over de mediastad Hilversum. Daarnaast kun je natuurlijk ook van alle gezellige kroegen en terrassen genieten die Hilversum te bieden heeft.

 

Al met al biedt Gooiland Hotel de ideale combinatie tussen de drukte van een drukke stad van Amsterdam en de rust van een historische stad als Hilversum. Het ideale hotel dus voor een weekendje Amsterdam!